Laser pointer Ontwikkeling Trend

Go down

Laser pointer Ontwikkeling Trend

Post by Admin on Fri Apr 24, 2015 9:58 am

Laser pointer Ontwikkeling Trend

Laser pointer (laser pointer ), ook bekend als laser pointer verwijst naar ster pen, is de zichtbare laser ontworpen draagbaar te zijn, is eenvoudig handgreep, laser modules (Light Emitting Diode) verwerkt tot een pen-type zender. Vaak heeft een rode laser pointer (λ = 650 ~ 660 nm), groen (λ = 532nm), blauw licht (λ = 445 ~ 450nm) en blauw-violet licht (λ = 405 nm) en ga zo maar door. Meestal in de rapportage, het onderwijs, touroperators zullen het gebruiken om een ​​lichte plek of een gereflecteerd licht in de richting van een object te werpen, maar het is op een bepaalde locatie, zoals het Museum of Art (sommige schilderijen fotofobie), de dierentuin en dus mag niet worden gebruikt in veiligheids brillen, met name niet- Afhankelijk van de laser. Ook, ongeacht hoeveel laservermogen moet vermijden zichzelf en andere mensen de ogen te raken, de laser zelf moet een waarschuwing label dragen.


500mw laserpen

Moet behoren tot de halfgeleider laser.

De laser wordt nu algemeen gebruikt laserwapens chemische lasers, solid-state lasers, CO2 lasers.
Maar het is wat het principe is hetzelfde. Buitenlandse zak heeft een soort van ruby ​​laserguns, vormen en maten met de Verenigde Staten is heel Parker pen. Maar het brandde een paar meter buiten de kleren van de mensen, verbrandt vlees, en geen geluid, dodelijke onbewust, en binnen een bepaalde afstand, maken buskruit explosie, waardoor nachtzicht, infrarood of laseraltimetrie van het instrument en andere optische apparatuur mislukking.
Aangezien de lasertechnologie niet volwassen, niet gemakkelijk produceren hoogvermogen lasers en laserenergie is groot, een grote behoefte aan complexe toevoermechanisme, waardoor een groot aantal laserwapens niet in gebruik genomen.
Ontwikkeling Trend
Vooral verwijst naar de high-power laser wapens intense laser wapen, is een gerichte energie wapen met een laserbundel vliegtuigen, raketten, satellieten en andere doelen vernietigen of erop achteruit gaan. Aangedreven door verschillende vervoerders, kunnen laserwapens worden onderverdeeld in: boord, voertuig gemonteerde, in de lucht type, stichting, satellietobservatie type (in de ruimte gestationeerde) laser wapensysteem.

Laserwapens ontwikkeling status en trends: Ten eerste, de ontwikkeling van kleine tactische lucht laserwapens, de tweede is de uitvoering van ABL-programma, in de derde is de ontwikkeling van ruimte-laserwapens, vier solid-state lasers wordt bestudeerd.10mw laser pointer weerspiegelt niet alleen snel en het doden hit rate is bijzonder hoog. Een ander belangrijk voordeel is de enige kosten zijn relatief laag, slechts $ 1000-3000 per haar. Alle, de ontwikkeling van laser luchtverdediging wapen is uitgegroeid tot een onvermijdelijke trend

http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1221.html

http://www.laserskopen.com/rode-laser-pointer/c-13.html

http://www.shoppingbookmarks.com/users/jierou/

Admin
Admin

Posts : 2
Join date : 2015-04-24

View user profile http://hengshan.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum